Hoe je een Parker-pen aanschaft met de naam van jouw webshop

Op zoek naar een pen met naam webshop? Ook op de vraag: Ik wil een parker pen met naam online kopen? Heeft een webshop het antwoord. Je kan dan online eenvoudig en snel pennen bestellen. Je kan cross balpen online bestellen www.pengraveren.nl of pennen van een ander merk. Liever Montblanc pennen? Ook dit is online snel en makkelijk te doen. Maar waarom kiezen voor deze duurdere topmerken?

 

Parker pennen

Parker-pennen zijn enkele van de meest bekende pennen op de markt. Je kunt gemakkelijk een Parker-pen vinden met de merknaam van jouw keuze. Je kunt er ook een vinden die in dezelfde stijl is als een oudere pen uit de Parker-collectie. Dit is handig als je een authentieke uitstraling voor je bedrijf wilt. Het is mogelijk om deze beroemde pennen online te bestellen voor minder dan je bij een lokale winkel zou betalen. Handig toch?

 

Afwerking van je pen

Je kunt kiezen uit veel verschillende afwerkingen voor de pen met de naam van jouw webshop. De afwerking die je selecteert, is afhankelijk van de boodschap die je met de pen wil overbrengen. Als je een gewaagd statement wil maken met je pen, kies dan voor een rode pen. Wil je echter wat subtieler zijn, dan kun je kiezen voor een pen met zwarte of blauwe inkt. Ook groene inkt kan leuk zijn als het binnen je concept past. Wat de buitenkant betreft is er natuurlijk veel mogelijk.

 

Pennen bestellen

Als je eenmaal weet welk type pen je op de site wil bestellen, moet je weten hoe je jouw bestelling plaatst. De meeste winkels bieden bestellingen aan via hun webshop. Als je echter wilt, kun je soms een voorbeeld exemplaar van jouw website naar je adres laten sturen, zodat je de pen eerst nog kan bekijken voor je alles besteld hebt. Je moet de winkel uiteraard jouw persoonlijke gegevens verstrekken, waaronder jouw naam en adres. Als je online een bestelling wil plaatsen voor slechts één of twee Parker, Waterman of Montblanc pennen met de naam jouw webshop, hoeft je alleen maar op “Nu bestellen” te klikken en jouw bestelling af te ronden.

 

Tips om je pen mooi te houden

Om jouw pen met naam van je webshop in onberispelijke staat te houden, dien je er altijd goed voor te zorgen. Gebruik nooit agressieve schuurmiddelen om hem schoon te maken. Houdt hem in de case of in een etui en houd hem niet onder water om hem schoon te maken. Veeg het in plaats daarvan schoon met een doekje of keukenpapier. Een mooie pen is echt een kostbaar bezit en als je er goed mee omgaat kan een pen decennia lang mee gaan.