Hoe kies je de fijnste badhanddoeken?

Wanneer je echt de tijd neemt voor een warm bad of een lange douche dan wil je hierna ook een fijne badhanddoek hebben om jezelf in te wikkelen, maar welke badhanddoeken zijn nu het fijnst? Die vraag kan ik je voor beantwoorden met wat tips voor het kiezen van de fijnste badhanddoeken.

 

badhanddoeken

 

De juiste stof

Als eerste is het verstandig om, wanneer je de allerzachtste badhanddoeken wilt, altijd te kiezen voor badhanddoeken van 100% katoen. Turks katoen is dan nog net dat extra stapje zachter, dus als je er echt helemaal voor wilt gaan dan kies je deze badhanddoeken.

 

Kies de juiste grootte

Een fijne badhanddoek moet natuurlijk ook groot genoeg zijn om jezelf helemaal in te wikkelen, let hier dus goed op tijdens het shoppen. Als jij jezelf goed wilt verwennen dan wil je waarschijnlijk badhanddoeken aanschaffen die wat groter zijn dan jouw gewoonlijke handdoeken voor het douchen.

 

Voel hoe zwaar de badhanddoeken

Stel, er is een badhanddoeken aanbieding, en het ziet er veelbelovend uit. De handdoeken zijn groot en zacht, maar er is nog een ding wat je moet checken. Pak de badhanddoeken op en voel hoe zwaar ze zijn. Als ze echt van goede kwaliteit zijn dan voelen ze zwaar aan door alle vezels, kies dan voor deze badhanddoeken, uiteindelijk bespaart het je alleen maar geld als badhanddoeken lang meegaan.

 

Let erop of ze dubbel gestikt zijn

Wanneer je wilt dat jouw badhanddoeken lang meegaan dan is het verstandig om te controleren of ze dubbel gestikt zijn, dan zijn ze namelijk van betere kwaliteit en zullen ze veel langer meegaan dan wanneer ze enkel gestikt zijn.

Heb je op alle punten gelet en blijken de badhanddoeken die jij op oog hebt inderdaad van goede kwaliteit te zijn, dan is het tijd om deze aan te schaffen. Als je geluk hebt dan vind je misschien nog wel een badhanddoeken aanbieding waarbij je badhanddoeken van hoge kwaliteit voor een lage prijs in huis haalt. Dit is toch het ideale scenario? Houd je ogen goed open en wie weet wat je nog gaat vinden.