Hoe je een Parker-pen aanschaft met de naam van jouw webshop

Op zoek naar een pen met naam webshop? Ook op de vraag: Ik wil een parker pen met naam online kopen? Heeft een webshop het antwoord. Je kan dan online eenvoudig en snel pennen bestellen. Je kan cross balpen online bestellen www.pengraveren.nl of pennen van een ander merk. Liever Montblanc pennen? Ook dit is online snel en makkelijk te doen. Maar waarom kiezen voor deze duurdere topmerken?

 

Parker pennen

Parker-pennen zijn enkele van de meest bekende pennen op de markt. Je kunt gemakkelijk een Parker-pen vinden met de merknaam van jouw keuze. Je kunt er ook een vinden die in dezelfde stijl is als een oudere pen uit de Parker-collectie. Dit is handig als je een authentieke uitstraling voor je bedrijf wilt. Het is mogelijk om deze beroemde pennen online te bestellen voor minder dan je bij een lokale winkel zou betalen. Handig toch?

 

Afwerking van je pen

Je kunt kiezen uit veel verschillende afwerkingen voor de pen met de naam van jouw webshop. De afwerking die je selecteert, is afhankelijk van de boodschap die je met de pen wil overbrengen. Als je een gewaagd statement wil maken met je pen, kies dan voor een rode pen. Wil je echter wat subtieler zijn, dan kun je kiezen voor een pen met zwarte of blauwe inkt. Ook groene inkt kan leuk zijn als het binnen je concept past. Wat de buitenkant betreft is er natuurlijk veel mogelijk.

 

Pennen bestellen

Als je eenmaal weet welk type pen je op de site wil bestellen, moet je weten hoe je jouw bestelling plaatst. De meeste winkels bieden bestellingen aan via hun webshop. Als je echter wilt, kun je soms een voorbeeld exemplaar van jouw website naar je adres laten sturen, zodat je de pen eerst nog kan bekijken voor je alles besteld hebt. Je moet de winkel uiteraard jouw persoonlijke gegevens verstrekken, waaronder jouw naam en adres. Als je online een bestelling wil plaatsen voor slechts één of twee Parker, Waterman of Montblanc pennen met de naam jouw webshop, hoeft je alleen maar op “Nu bestellen” te klikken en jouw bestelling af te ronden.

 

Tips om je pen mooi te houden

Om jouw pen met naam van je webshop in onberispelijke staat te houden, dien je er altijd goed voor te zorgen. Gebruik nooit agressieve schuurmiddelen om hem schoon te maken. Houdt hem in de case of in een etui en houd hem niet onder water om hem schoon te maken. Veeg het in plaats daarvan schoon met een doekje of keukenpapier. Een mooie pen is echt een kostbaar bezit en als je er goed mee omgaat kan een pen decennia lang mee gaan.

Waarom een vulpen bestellen online?

Een vulpen bestellen online klinkt gek, maar is dat helemaal niet. In de meeste gevallen kun je prima een pen online kopen. Het internet maakt het gemakkelijk om elke soort pen tegen elke prijs te bestellen, ook die van Parker, Montblanc en een Lamy ink pen. Je kunt ook een vulpen van deze merken kopen en zelfs een mooie balpen. Parker vulpennen prijzen zijn snel te vergelijken en ook voor andere merken, kun je bijvoorbeeld in een Mont blanc winkel online terecht.

 

Een prachtig cadeau

Maar waarom zou je een vulpen bij een online winkel kopen? Parker-pennen en Montblancs bestaan al jaren en zijn bij veel mensen geliefd. Nu zijn ze zelfs verkrijgbaar in geschenkverpakkingen. Hierdoor is het een prachtig cadeau om te geven. Wat moet je nog meer weten over deze geweldige merken?

 

Vulpen verzamelaars

Dat vulpennen een echt object voor liefhebbers is, dat is al lang bekend. Er zijn zelfs sites die veel keuze aan vulpenverzamelaars bieden. Als je het ene merk of die ene pen mooi vindt, en je ziet een ander online dat er hetzelfde uitziet, dan kun je deze gemakkelijk bestellen. Je hoeft geen enorm bedrag neer te tellen voor een mooie vulpen. Zelfs niet voor pennen van de bekende merken. Het online kopen van een inkt- of balpen is net zo eenvoudig als het kopen van schoenen.

 

Vullingen bijbestellen

Wanneer je een inktpen bij een online winkel bestelt, zie je waarschijnlijk een verscheidenheid aan vullingen of inkt om uit te kiezen. Vulpennen hebben inktvullingen, maar ze hebben ook vullingen voor balpennen. Je kunt kiezen uit een breed assortiment accessoires en vullingen in kleuren zoals groen, blauw, zwart of bruin. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur, dan kun je daarvoor online advies inwinnen. Dit is een heel groot voordeel ten opzichte van een lokale winkel waar minder keuze is.

 

Duizenden producten

Ook al heeft jouw lokale winkel misschien een pen die je even kan uitproberen, uiteindelijk heeft een lokale winkel vaak maar een kleine selectie pennen, een online winkel heeft toegang tot duizenden verschillende producten. Als je goed genoeg kijkt, kun je misschien iets vinden wat echt 100% bij je past. Een goede vuistregel is echter dat als je iets exotischer of specialistischers wil, je hiervoor het beste advies kan inwinnen. De mensen achter een webshop in vulpennen hebben heel veel kennis!

 

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Het beste aan het kopen van een balpen bij een online winkel is dat je geen hoge prijs hoeft te betalen. Je vindt de beste kwaliteit voor een geweldige prijs. Je hoeft geen speciale tocht te maken naar een winkel of stad om het te krijgen. Sterker nog: je hoeft jouw huis niet te verlaten om snel over je nieuwe pen te beschikken. Vaak binnen een dag kun je al je nieuwe pen verwachten.

City-bikes ervaringen, reviews en beoordelingen

City-Bikes.nl: de weg naar een tevreden klant

Als je iets wilt kopen, dan zijn er een paar aspecten waar je rekening mee dient te houden en dat geldt ook voor het geval je aan een nieuwe fiets toe bent. Omdat online shoppen met de dag populairder wordt, nemen we in dit artikel een van de snelst groeiende fietswebshops onder de loep: City-Bikes.nl ( in nauwe samenwerking met Fietsenplaats.nl).

Maar welke aspecten zijn dan zo belangrijk, niet alleen bij een webwinkel, maar in principe voor elke winkel?
Product
Kwaliteit
Prijs
Klantenservice

Elke winkel begint echter bij wat ze te verkopen hebben, wat hebben ze te bieden, want dat is tenslotte de reden waarom we bij deze of gene winkel gaan shoppen. Zoals vermeld is dat voor City-Bikes.nl de fiets, één van de meest, zo niet het meest populaire, vervoersmiddel in Nederland. We hebben er tenslotte gemiddeld meer dan 1 voor elk persoon in ons landje en dat zijn een hoop rijwielen.
De kern van elk product ligt bij de kwaliteit en de prijs die je er voor moet betalen.
Net zo belangrijk echter is de weg die begint bij het binnenstappen van de winkel of eigenlijk nog eerder: het moment dat je besluit een fiets te gaan kopen en daarvoor City-Bikes.nl hebt uitgekozen.
Overigens eindigt die weg niet op het moment dat je betaald hebt en de eerste meters op je nieuw aangeschafte fiets maakt. Eigenlijk blijft die weg doorlopen in de vorm van elke vorm van nazorg die mogelijk is.

 

city bikes ervaringen

Klantenservice, wat houdt dat eigenlijk in?

Klantenservice is een afdeling van een onderneming die zich richt op het verhelpen en beantwoorden van respectievelijk problemen en vragen die gebruikers van het product die betreffende onderneming aanbiedt hebben. ( Ensie.nl )
Klantenservice of klantendienst kan naar twee zaken verwijzen: een bedrijfsproces en een afdeling van een organisatie. In beide gevallen gaat het om het onderhouden van een relatie met de klant, maar klantenservice als bedrijfsproces is iets wat elke medewerker aangaat die contact kan hebben met potentiële klanten, terwijl een afdeling klantenservice alleen de medewerkers omvat die zich voornamelijk op dit contact richten. (Wikipedia)

Dit zijn maar twee van de op Google verwijzingen naar een definitie van klantenservice. Omdat het hier echter gaat om de persoonlijke ervaringen van een klant, en ik neem mezelf dan maar even als voorbeeld, zie ik het op de volgende manier:

Klantenservice is elke dienst die door een winkel wordt aangeboden in het gehele proces van de winkel binnenkomen, rondkijken, informatie opvragen, uitproberen, een keuze maken, afrekenen, afmonteren en meenemen of bezorging van de fiets en elke vorm van nazorg die er gegeven kan worden.
Hoe dat met de aankoop van een fiets op City-Bikes.nl gaat, proberen we je in de rest van dit artikel duidelijk te maken.

We stappen de winkel binnen
Omdat City-Bikes.nl een fietswebshop is, doen we dat binnenstappen virtueel op de startpagina van de website. Ter volledigheid dient aangegeven te worden dat er 2 tastbare winkels zijn te bezoeken, één in Rotterdam ( City-Bikes) en een vestiging in Zaandam (Fietsenplaats).
De homepage is prettig van aangezicht en voorziet op het eerste gezicht in alle informatie nodig voor de bezoeker. Het nodigt uit!

Rondkijken
Alle voorradige fietsen zijn overzichtelijk onderverdeeld in categorieën, dubbel zelfs, drievoudig zelfs, zodat het niet moeilijk is op je gemak vanuit je luie stoel door het assortiment te bladeren. Omdat je waarschijnlijk al weet wat voor fiets je wilt hebben, kun je gelijk naar de betreffende categorie en daar het specifieke aanbod bekijken.

Informatie opvragen
Wat opvalt is dat er vrijwel meteen iemand via directe chat klaarstaat om uw vragen te beantwoorden. Tevens is een telefoonnummer prominent bovenaan de homepage van City-Bikes.nl zichtbaar en is er voor allerlei andere zaken ook een email beschikbaar.
Naast het direct opvragen van informatie ziet u onderaan elke pagina een opsomming van categorieën waarover u op de site zelf het een en ander kan lezen.

Uitproberen
Hierbij stuiten we op een klein probleem, want het is niet direct mogelijk fietsen uit te proberen, tenzij u naar een van de fysieke winkels gaat en uw gewilde fiets ook daadwerkelijk voorradig is. Wat wel mogelijk is, is uw aankoop na thuisbezorging te testen met de optie achteraf te betalen. Zelfs als u al betaald heeft, kunt u de fiets onder bepaalde voorwaarden meteen, binnen 2 weken of 100 dagen retourneren. Het is wat extra werk, maar er is dus een soort van uitprobeeroptie.

Een keuze maken
Aan de hand van te maken specificaties kan men steeds dichter bij de fiets komen, die zo goed mogelijk aan al uw eisen voldoet. Met de keuze voor type, wielmaat, kleur, versnellingen, remmen en andere onderdelen wordt het de klant heel gemakkelijk gemaakt tot een uiteindelijke keuze te komen.

Afrekenen
Online betaling wordt steeds gemakkelijker en ook veiliger. City-Bikes maakt hierbij gebruik van de bekendste methoden, zoals iDeal, creditcard, pin of contant in de winkels zelf, PayPal en overboekingen. Het is, zoals eerder vermeld, ook mogelijk via Afterpay achteraf te betalen.

Meenemen, bezorgen en afmonteren van de fiets
Indien men een fiets meeneemt van de fietsenwinkel in Rotterdam of Zaandam, krijgt men deze uiteraard afgemonteerd mee. Bij thuisbezorging streeft City-Bikes.nl de fiets mogelijk binnen 1 dag te bezorgen, hoewel dat soms natuurlijk niet altijd mogelijk is. Over het algemeen wordt dan verwacht dat u zelf de laatste onderdelen (o.a. stuur, pedalen) zelf afmonteert.

Klantenservice van City-Bikes.nl

Tenslotte is er het onderdeel, dat heel vaak gezien wordt als DE vorm van klantenservice: elke te geven vorm van nazorg.
In principe gaat het hierom bij wat City-Bikes.nl of Fietsenplaats.nl te bieden hebben indien er iets mis gaat. We hebben al kort aangegeven dat er opties tot retour mogelijk zijn, maar bij defecten of andere problemen met de fiets is het mogelijk uw rijwiel voor reparatie op te sturen. Dit heeft echter een paar nadelen: het is een hele operatie een fiets op te sturen en u bent uw rijwiel een poosje kwijt.
Het voordeel is dat er tenminste een mogelijkheid tot reparatie wordt aangeboden, binnen het kader van de garantievoorwaarden en dat u van City-Bikes.nl mag verwachten dat dit snel, efficiënt en afdoende wordt afgehandeld.

Voor product, kwaliteit en prijs kunnen we in principe overal terecht bij de aankoop van een fiets, maar vaak wordt een winkel, dus ook een online webshop beoordeeld naar de kwaliteit van de klantenservice die geboden wordt!

 

Meer informatie: Bekijk gerust deze mooie uitlegvideo